Starity

Milliárdos aranyifjú Pippa Middleton pasija

2011. május 20. 17:05   |   Szerző: Sugarbird

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kate és William esküvője óta rengeteget cikkeztek Pippa és Harry állítólagos kapcsolatáról. Most kiderült, ki a kisebbik Middleton lány szerencsés párja.

hirdetés
Milliárdos aranyifjú Pippa Middleton pasija

Pippa Middleton mindig mosolyogva áll a kamerák elé, pedig állítólag gyűlöli a hirtelen hírnevet. Úgy tűnik, oka is van rá, hiszen néhányan az esküvő után félreértették Pippa és Harry flörtölését, és összeboronálták őket.

„Bár Harry nem ellenezné a románcot, Pippának viszont van barátja, de talán ez a kapcsolat sem tart örökké” – jegyezte meg Pippa egyik ismerőse a Daily Mailnek.

Mostanában a 26 éves George Percy udvarol neki, aki az egyik leggazdagabb ifjú Brittaniában. A kapcsolat 10 éve kezdődött, és már az egyetemi időkben is találkozgattak. Middleton akkor még nem akarta elkötelezni magát, így szakított George-dzsal. A pár nemrég Spanyolországban nyaralt barátaikkal, és ott kapták őket lencsevégre.

„Egyik éjjel jóval tovább maradtak, mint a többiek, táncoltak, iszogattak, ölelkeztek, úgy tűnt, kialakulóban van köztük valami” – mondta az egyik felkapott madridi bár pincére. George barátai pedig azt mondják, a fiatalember mindig is Pippát szerette, és arra várt, hogy egyszer visszatér hozzá.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek