Starity

Elena Anaya legújabb filmjéről mesélt

2011. május 21. 09:09   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elena Anaya, spanyol színésznő kopaszon, fehér álarcban mutatkozik Pedro Almodóvar új, hátborzongató filmjében. Elmesélte, mennyire könnyű összehaverkodni Antonio Banderasszal, és hogy mit tett, amikor megtudta, hogy ő lett Almodóvar legújabb múzsája.

hirdetés
Elena Anaya legújabb filmjéről mesélt

Az interjú elején a színésznő elmesélte, hogyan kapta meg Pedro Almodóvar új filmje egyik főszerepét. „Felhívott, hogy menjek el egy meghallgatásra. Ez a film nagyon különbözik attól, amit a pályája során Pedro eddig csinált. Klasszikus műfajokat kevert össze, a szerelmesfilmet a horrorral, és persze van benne humor is. Az eredmény egy teljesen új filmtípus. Úgy éreztem, nagyon jól sikerült a meghallgatás. Ismerem Pedrót, dolgoztam vele, amikor egy kis szerepet játszottam a Beszélj hozzá!-ban tíz éve, tehát nem totál idegenként estem be oda.”

Beszámolt arról is, hogy milyen színésznek tartja filmbeli partnerét, Antonio Banderast, elmesélte, hogy nem volt zavarban, amikor először találkoztak, és nagyon jó volt együtt dolgozni a színésszel. „Amikor először találkoztunk, két perccel később már haverok is voltunk. Antonio egy kedves, figyelmes, jószívű pasi, akivel nagyon könnyű megtalálni a közös hangot.”

A sajtótájékoztatón elmesélte, hogy jelenleg nem dolgozik, és hogy merre szeretne továbblépni egy Almodóvar-film női főszerepe után. „Sok feladatom van a premierek idején, népszerűsíteni kell a filmet. De remélem, hogy nemsokára új filmbe kezdhetek. Amit most csinálok, az is a munkám része. A promóció nehéz tud lenni egy színésznőnek, de megtanultam, hogy ez is benne van a pakliban.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek