Starity

Ma 65 éves lett Cher

2011. május 20. 22:10   |   Szerző: stikalika

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A világhírű énekesnő ma a 65. életévét töltötte be, de még mindig sokakat megszégyenítő módon táncol, énekel és színészkedik, akár egy 30 éves. Cher a Twitteren köszönte meg a jókívánságokat, és elmondta, 10 évesnek érzi magát.

hirdetés
Ma 65 éves lett Cher

Az ezerarcú énekesnő 65 éves lett ma. 1946-ban látta meg a napvilágot El Centro városában. A hatvanas években szólókarriert kezdett, de a Sonny & Cher duó tagjaként érte el a legnagyob sikereit. A hetvenes években a folkpop stílus helyett a lágy rockra váltott, de a diszkó felvételeivel is sikert arathatott. Később neves filmekben játszott, mígnem 1987-ben Oscart nyert alakításáért. A filmes karrierjét a pár hónapja megjelent Burlesque című drámájával építi tovább. A zenei karrierje sem lankadt, hiszen 1990-re 150 millió albumot adott el, 2000-ben elnyerte első Grammyjét. Utolsó albumát 2001-ben jelentette meg, de jelenleg is dolgozik egy új korongon.

Cher híres szingli már évek óta, két fia van. Az énekes-színésznő ma is a világ egyik legnépszerűbb alakja, 250 millió eladott albummal és rekordokkal a háta mögött véglegesen beírta magát a zene történetébe.

Ám ezzel még mindig nincs vége! 65 évesen karrierjének legnagyszerűbb évét tervezi Cher, ugyanis új albuma mellett hamarosan nagystílű turnét indít, de emellett újabb filmjei is lesznek. Sokan példát vehetnek kitartásáról és erejéről, hiszen nem akárki mondhatja el magáról, hogy ennyi idősen is népszerű, és még mindig a topon van.

Boldog születésnapot, Cher!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek