Starity

Jedward műsort kap a BBC-n

2011. május 21. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ecsetfejűek műsort kapnak a BBC-n – de persze nem kell megijedni, semmi komoly dologról nem lesz benne szó.

hirdetés
Jedward műsort kap a BBC-n

John és Edward Grimes – vagyis a Jedward – az Eurovíziós Dalfesztivál miatt lett Európa egyik legmegosztóbb formációja, ám karrierjüket nem most kezdték, hanem 2009-ben, amikor jelentkeztek az X Factor angol változatába. Éppen, hogy bejutottak az élő döntőkbe, máris sikerült magukra haragítaniuk Danni Minogue-ot, s Írország népszerűségét lecsökkenteniük emiatt.

Hazájuk becsületét idén helyrehozták, s ezen felbuzdulva a BBC úgy döntött, hogy az ecsetfejűek néven is elhíresült duó külön műsort kap. Nem kell megijedni, nem komoly témákról lesz szó: a délutáni beszélgetős műsor keretein belül celebekkel társalognak majd, s a humor lesz a középpontban.

„Még nem mondhatunk túl sok dolgot a műsorról, de lesz benne beszélgetés sztárokkal, poénkodunk majd, meg miegymás” – kommentálta a hírt John. Ám emiatt nem állnak meg, ugyanúgy folytatják karrierjük építgetését, ám terveik között már nem csak Európa szerepel Edward szerint.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

show tv műsor BBC
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek