Starity

Ell és Nikki: „Csodálatos érzés”

2011. május 21. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ell és Nikki győzelme sokakat meglepett – köztük magukat az előadókat is, ugyanis nem számítottak a hirtelen jött sikerre.

hirdetés
Ell és Nikki: „Csodálatos érzés”

Majdnem egy hét telt el az Eurovíziós Dalfesztivál döntője óta, ám a nyertesek – Ell és Nikki – még mindig nehezen hiszik el a történteket. A finálé utáni napokban nem sokat aludtak, ami megviselte őket, de nem bánják.

Mivel Nikki eddig Londonban élt, ezért édesanyja nem sűrűn látta, most örülnek annak, hogy folyton ők mennek a tévében. „Egész nap az összes adón az Eurovízió megy Azerbajdzsánban, hiába kapcsolgatsz, vagy a sajtótájékoztató, vagy valami más, amiben benne vagyunk. Én elcsodálkoztam, majd megkérdeztem édesanyámtól, hogy fél évvel ezelőtt el tudta-e volna képzelni ezt, hogy minden nap, minden egyes percben szereplünk majd a tévében.” Bár ez annak fejében nem meglepő, hogy hazájuk nemzeti hősökként kezeli őket, és emiatt örökös sírhelyet is kapnak.

„A nagyobbik lányom 5 éves, ő is énekesnő akar lenni, és szintén indulni szeretne az Eurovízión” – mesélte Nikki. Majd Ell kontrázott: „Természetesen velem akar indulni!” – mondta, majd nevetett egy nagyot. Nikki elmondása szerint a fiatalabbik lánya szerelmes Ellbe, ám erre a fiú már csak zavartan nevetett, majd hozzátette, hogy nagyszerű kislány.

„Kockáztatni akarunk. Igen, keveset aludtunk az elmúlt pár napban, leginkább csak a repülőkön jutott rá idő, de nem bánjuk. Egyetlen nap szünetet sem akarunk kivenni, csak dolgozni és dolgozni akarunk.” Ell is tisztában van azzal, hogy a szerencse forgandó, így érthető módon addig akarják ütni a vasat, amíg meleg.

A teljes interjú

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek