Starity

Jencarlos Canela, az IRC hangja

2011. május 21. 09:09   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jencarlos Canela csatlakozott az International Rescue Commitee-hez, hogy felszólaljon a segítségnyújtás fontossága mellett.

hirdetés
Jencarlos Canela, az IRC hangja

Jencarlos Canela már több éve dolgozik önkéntesként, így nem is meglepő, hogy a Nemzetközi Menekültügyi Bizottság (IRC) felkérte, legyen ő a célkitűzésüknek hangja.

Az IRC célja az, hogy több száz menekültnek segítsen elhelyezkedni az Egyesült Államokban, hogy a sok megpróbáltatás után igazi hazára találhassanak. Ezenkívül segít az erőszakos konfliktusok megoldásában, és szükséghelyzet esetén ivóvizet oszt a rászorulóknak, orvosi ellátást biztosít, és okatatási programokat is szervez.

Az Ördögi kör című sorozatból ismert híresség nagyon fontosnak tartja, hogy az embereknek segítsenek egymásnak. „Teljesen azonosulni tudok az IRC küldetésével, segítek a gyerekeknek és a családjaiknak, akik veszélyes helyzetekből menekültek. Nem tudok elképzelni ennél nemesebb feladatot, mint a hangom és az időm felhasználását, hogy segíthessek humanitárius munkájukban. Az volt az álmom, hogy az arra rászorulókon segíthessek” – nyilatkozta a népszerű sztár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek