Starity

SP: nem volt semmi közte és Dopeman között

2011. május 21. 13:01   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég újabb értelmetlen interjút sikerült készítenünk az épp Nagy Duettre készülő Éder Krisztiánnal.

hirdetés
SP: nem volt semmi közte és Dopeman között

SP és Dopeman a híresztelések szerint egy celebbulin verekedtek össze nemrég, de állítólag verekedés helyett csak indulatos veszekedés volt köztük a Frizbi Hajdú Péterrel egyik korábbi adása miatt, ahol a tinisztár Dopeman elmondása szerint túl fellengzősen nyilatkozott a rapperről.

„Semmi sem történt, ez csak bulvár... Elkezdtünk beszélgetni különböző dolgokról, például az időjárásról. Az éghajlatváltozás azért elég sok dolgot kihozott így az estére, sőt politika is volt benne!” – terel a tabutv.hu videójában SP, aki a komoly válasz helyett inkább egészen másról akart beszélni a TV2 udvarán.

Szóba került például az a fontos téma is, hogy SP miért nem igazolja vissza a Facebookon miniriporterünket, aki az első vele készült beszélgetés után gátlástalanul ismerősnek jelölte a közösségi portálon. „Azért tudom, hogy hogy hívnak, mert napi harminc üzenetet írsz nekem a Facebookon, hogy fogadjál már el, légyszíves! Egyébként még egy darabig nem is igazolom vissza a bejelölést, mert csak közeli ismerősöket és barátokat szoktam visszajelölni” – magyarázza a dolgot Éder Krisztián, aki a csajokról, a Nagy Duettről és rengeteg egyéb érdekes témáról is mesélt az internetes sztártévé kisfilmjében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek