Starity

A terhes Monica Bellucci ismét levetkőzött

2010. március 25. 18:06   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő második terhessége alatt is elvállalta a Vanity Fair magazin kérését, hogy a címlapjukon mutassa meg a hasát.

hirdetés
A terhes Monica Bellucci ismét levetkőzött

Amikor Monica Bellucci hat évvel ezelőtt terhesen pózolt az olasz Vanity Fair-nek, azért tette, hogy tiltakozzon egy olasz törvény ellen, ami megtiltja a spermadonorok használatát, a Vatikán pedig kiakadt rajta.

Újra a vetkőzés mellett döntött, hisz a törvény nem változott.

"Az olasz nők külföldi klinikákra járnak, ha megengedhetik maguknak. Ez igazságtalanság. Ez egy politikai probléma, vagy leginkább annak a problémája, hogy a politika kihasználja az egyházat. Mindenekfelett viszont az információhiány a probléma. Túl kevés ember szavazott a népszavazáson" - nyilatkozott Monica.

A terhesen vetkőzés hagyományát Demi Moore indította el, aki szintén a Vanity Fairnek pózolt. A hagyományt követték: Cindy Crawford (1999), Heidi Klum (2005), Britney Spears (2006), Christina Aguilera (2008), Halle Berry (2008).

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek