Starity

Autóbalesetben elhunyt Macho Man

2011. május 21. 20:08   |   Szerző: lemur

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 80-as évek egyik legsikeresebb pankrátora, Randy "Macho Man" Savage autóbalesetben életét vesztette a floridai Tampa közelében.

hirdetés
Autóbalesetben elhunyt Macho Man

A floridai rendőrség elmondása szerint Savage tegnap délelőtt 10 óra körül Tampa környékén autózott, amikor vezetés közben szívinfarktust kapott, elvesztette uralmát a kocsi felett, és ez vezetett a balesethez. A pankrátor mellett ült felesége, Lynn is, aki kisebb sérüléseket szenvedett csupán. Randy Savage életéért sokáig küzdöttek a kórházban, ám megmenteni nem tudták. A pankrátor 58 évesen hunyt el.

Randy Savage 1953-ban született, és húsz évvel később lett pankrátor. Pályafutása során olyan ellenfelekkel küzdött meg, mint Hulk Hogan, Jesse Venture, Andre the Giant és Rowdy Roddy Piper, akikkel később jó barátságot is ápolt. Számos sorozatban és filmben találkozhattunk vele kisebb szerepekben.

Pénteken Hulk Hogan is megemlékezett társáról: „Olyan sok élet volt a szemében, a lelkében. Remélem, most már boldog és egy jobb helyen van. Nagyon fog hiányozni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek