Starity

Adele lenyomta Gagát az albumeladásokban

2011. május 21. 19:07   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő 21 című albuma lett a legjobban fogyó digitális lemez az Egyesült Királyságban, lenyomva Lady Gaga albumát is – számolt be a Music Week.

hirdetés
Adele lenyomta Gagát az albumeladásokban

Adele népszerűségét már a Beatleshez is hasonlították, ugyanis letarolta a kis- és nagylemez-eladási listákat is. Az énekesnő első albuma 2008-ban jelent meg 19 címmel, ami tisztességes sikert aratott a szigetországban. Új, 21 című albumának első slágere viszont már egész Európában sikeres lett, Nagy-Britanniában pedig annyira népszerűvé tette az énekesnőt, hogy a Brit Awardson előadott legfrissebb slágere, a Someone Like You egyetlen fellépés után, minden egyéb promóció és reklám nélkül a slágerlista első helyére került.

Jelenleg mind a kis-, mind a nagylemez-eladási listát is több hete vezeti, ráadásul korábbi slágere, illetve előző albuma szintén szerepel mindkét listán, mégpedig a legjobb öt között. Népszerűségét máris a Beatleséhez hasonlítják, hiszen új szerzeményekkel mindkét lista első 5 helyezettje között egyszerre kétszer szerepelni eddig csak nekik sikerült, de a szólóénekesnők közül még soha senkinek.


Adele – Rolling In The Deep

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek