Starity

Ludacris még nem nősül

2011. május 22. 13:01   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A rapper a hírekkel ellentétben mégsem vette el barátnőjét, Eudoxie Agnant a hónap elején. A rajongók örömére pedig új albummal és filmmel is készül.

hirdetés
Ludacris még nem nősül

Ludacris még nem áll készen, hogy megnősüljön – legalábbis a rapper egyik ismerőse szerint. A hónap elején ugyanis napvilágot láttak olyan hírek, miszerint hosszú idő után elvette barátnőjét, Eudoxie Agnant. A házasságról felröppent hírek alapjául az szolgált, hogy a lány mindenféle magyarázat nélkül átállította Facebook-profilján a kapcsolatban státuszt házasra.

Több online pletykaoldal is gratulációját fejezte ki a párnak, annak ellenére, hogy sem a rapper, sem pedig a barátnője nem erősítették meg a hírt.

Ludacris és Eudoxie már több mint 2 éve együtt vannak, ám a házasságra eddig nem is gondoltak az ismerőseik szerint. Mindig szűkszavúan beszéltek a kapcsolatukról, ám időnként együtt jelentek meg különböző rendezvényeken.

Ami a rapper karrierjét illeti, minden rendben van, hiszen még ez évben kiadják új albumát, a Ludaversalt. Emellett színészi pályájára is koncentrál – legutóbbi filmjében, a No Strings Attachedben olyan színészek mellett szerepel, mint Natalie Portman és Ashton Kutcher. Márciusban pedig a New Year’s Eve című vígjáték forgatásába kezdett, amelynek szereplőlistáján szintén hemzsegnek a nagy nevek. A film premierjét 2012 januárjára tervezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek