Starity

A VV4 belerontott Ágica kapcsolatába

2011. május 22. 14:02   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szögeczki Ágica bevallotta, hogy a kapcsolata rettenetesen megsínylette a Való Világ negyedik szériájában benntöltött négy napot.

hirdetés
A VV4 belerontott Ágica kapcsolatába

A Való Világ szerkesztői minden hétre tartogattak meglepetéseket és meglepetésvendégeket a nézők számára, azonban a csatorna legutóbbi meglepije nem teljesen úgy sült el, ahogy várták. Ágica Anettel és Milóval együtt költözhetett be a finálé hetében a bennmaradt villalakókhoz, azonban nem várt fordulat következett be: Jerzy és Ágica közt elkezdett kialakulni valami. Az újságok erős vonzalomról, kezdődő kapcsolatról és egyéb pikáns dolgokról cikkeztek, a cikkeket pedig természetesen a lányt villán kívül váró szerelme is olvasta. Ajjajj!

„A friss párkapcsolatomat egy picit megrontotta a VV4-es beköltözésem. A párom elég rosszul viselte a dolgokat, de ez csak félreértések sorozata volt! Amikor négy nap után kijöttem, akkor olyan címlapokkal szembesültem, hogy majdnem elájultam egyébként... Ez a négy nap ilyen szempontból majdnem felért az én 138 napos VV3-létemmel!” – mondja ledöbbenve a Tabu Tv riporterének Ágica az Ice Watch óra buliján, akit rettentő rosszul érint, hogy megingott a párja belé vetett bizalma.

„A párom nagyon jól ismer, ő tudja, hogy közvetlen vagyok. Lehet, hogy ezt értették félre egyébként a nézők és a villalakók is, de úgy érzem, hogy kijavítottuk ezt a helyzetet, és most minden oké!” – jelent a kapcsolata jelenlegi helyzetéről Szögeczki Ági, aki újságírói munkájáról és pénzügyi helyzetéről is mesél a videóban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek