Starity

Idén is lesz Dumavölgy-Humorvár

2011. május 22. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2011. július 22–31-ig várja a humorra éhes nézőket a Dumavölgy-Humorvár Nagyvázsonyban.

hirdetés
Idén is lesz Dumavölgy-Humorvár

A nagyvázsonyi önkormányzat és a Dumaszínház idén immáron negyedik alkalommal rendezi meg az OTP Dumavölgy-Humorvár Fesztivált július 22. és 31. között.

Idén lényegesen több műsort kínálnak a szervezők, mint például Duma Matiné, Duma Koncert, Dr. Mogács és Mogács Dániel közös est, Hajós András önálló est, Fiatal Félőrültek Fesztiválja, idegenvezetés a humoristák kalauzolásával. Ez utóbbi rendezvény kóstolással és fogaton való utaztatással van kibővítve, a csoportokat pedig várhatóan Kovács András Péter, Litkai Gergely, Rekop György, Szupkay Viktor, Hajdú Balázs, Lorán Barnabás, Mogács Dániel, Csenki Attila, Bruti, és Janklovics Péter viszi majd körbe.

A fesztivál első és utolsó napján Duma Jam is lesz, a fennmaradó napokban pedig Rádiókabaré-felvételre, humoristasimogatásra, autogramosztásra és könyvdedikálásra is lesz lehetőség. A Dumaszínház weboldalán a teljes műsorterv megtalálható, illetve a jegyeket onnan is meg lehet rendelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek