Starity

A kalózok mindenkit leköröztek

2011. május 22. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Karib-tenger kalózai negyedik része elképesztő bevételeket hozott a nyitóhétvégén.

hirdetés
A kalózok mindenkit leköröztek

Eddig bizton állíthatjuk, hogy a Johnny Depp főszereplésével készült A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken az év legeredményesebb filmje – legalábbis bevételek szerint.

A nyitóhétvégén az Egyesült Államokban kicsivel több mint 90 millió dollárt hozott a konyhára, ezzel megelőzve a nagy sikernek örvendő Halálos iramban: Ötödik sebességet, és Chris Hemsworth Thorját is.

A tengerentúlon sokkal nagyobb sikere volt a filmnek, hiszen több mint 250 millió dollárt hozott, így az összbevétel 346 millióra rúg. A Disney a hírek szerint tízmillióval többet remélt a nyitóhétvégére, de az alkotás még így is az év eddigi legjobbja.

Bár a filmről a bemutatás előtt megoszlottak a vélemények – különösen az új szereplők érkezése miatt –, eddig remekelt a kritikusok körében. Johnny Depp pedig többször hangoztatta, hogy bármikor szívesen visszatérne Jack kapitány bőrébe, azonban az esetleges ötödik rész elkészítése néhány évet várat magára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek