Starity

Véget ért az ikrek sorozata

2011. május 23. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sprouse ikrek sorozata véget ért, az államokbeli Disney Channel május elején vetítette a sorozat utolsó részét, ami hamarosan hazánkban is látható lesz.

hirdetés
Véget ért az ikrek sorozata

2011 márciusában jelent meg a Zack és Cody a fedélzeten című sorozat filmváltozata, ami nagy sikereket hozott a Disney-nek, azonban a sorozat nem folytatódik tovább, hiszen május első felében vetítették az utolsó részt a népszerű műsorból.

A befejezés a Graduation on Deck címet kapta, a történet pedig egyáltalán nem váratlan: London örül, hogy édesapja eladja a hajót, mivel így nem kell a fedélzeten élnie, ám a többiek keservesen fogadják a hírt. Mivel a sorozat a végéhez ért, a szereplők is elvesztették munkájukat, ezért új produkció után kell majd nézniük.

Ez a második népszerű sorozat, aminek a Disney véget vetett, hiszen először a Hannah Montanát célozta meg. Jó hír a Disney rajongóinak, hogy még két népszerű sorozat adásban maradt – ám azt még nem lehet tudni, meddig. A Varázslók a Waverly Place-ről a negyedik évadnál tart, az Indul a risza pedig nemrég köszöntötte a nézőket, az év végére pedig Mitchel Musso új sorozata is helyet kap a képernyőkön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek