Starity

Jennifer Garner megmenti a gyermekeket

2011. május 23. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznő csatlakozott a Save the Children nevű szervezet legújabb kampányához, mely a szülőket szeretné ösztökélni, hogy változtassanak gyermekeik szokásain.

hirdetés
Jennifer Garner megmenti a gyermekeket

Az Elektra és a Hirtelen 30 sztárja szívén viseli a gyermekek sorsát, hiszen ő maga is két gyönyörű lányt nevel: az ötéves Violetet és a kétéves Seraphinát. Köztudott, hogy legtöbb idejét a szabadban tölti lányaival, sőt, még a legegyszerűbb teendőket – mint a piaci bevásárlás – is velük intézi.

Jennifer Garner hisz abban, hogy a levegőn töltött idő hozzájárul ahhoz, hogy a gyerekek egészségesebbek legyenek, épp ezért csatlakozott a Save the Children nevű szervezethez Ez a világ legnagyobb gyermekjogi szervezete, és legújabb kampánya arra inti a szülőket, hogy vigyék ki gyermekeiket a szabadba, és ne hagyják őket a televízió és számítógép előtt ülni, mivel a testmozgás az egyik legfontosabb dolog egy gyermek életében.

„Bár én is a sportos és tévé előtt majszolós típus vagyok, mindennél fontosabb számomra, hogy elegendő időt töltsek a gyerekeimmel a szabadban. Folyamatosan játszóterekre járunk, mivel szeretném, ha sokat mozognának és egészségesek lennének” – nyilatkozta a színésznő az Extra műsorában.

A Save the Children több mint 125 országban van jelen, és védi a gyermekek jogait, javítja az életminőségüket. A szervezethez csatlakozott korábban Gwen Stefani, Teri Hatcher és Keira Knightley is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek