Starity

Megjelent a Born This Way

2011. május 24. 12:12   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grammy-díjas énekesnő új albumát több mint féléves várakozás övezte, hiszen az énekesnő január 1-jén jelentette be, hogy a lemez május 23-án érkezik.

hirdetés
Megjelent a Born This Way

Lady Gaga már közel egy éve bejelentette, hogy új albumon dolgozik, nyáron elmondta, hogy el is készült a lemezzel, melynek címét a 2010-es VMA-n árulta el. A Born This Wayt azóta hatalmas várakozás övezi, az énekesnő úgy beszélt róla, hogy az évtized legjobb albuma és „generációjának himnusza” lesz, valamint eddigi legszemélyesebb és legjobb munkája.

Az album első kislemeze a címadó dal lett, ami hatalmas nemzetközi sikereket ért el, és több rekordot is megdöntött. Késöbb kiadta az album második és harmadik kislemezét, a Judast és a The Edge of Gloryt, amelyek szintén jól szerepeltek a listákon. A megjelenés előtt öt nappal kiszivárgott az egész lemez.

Hivatalosan 23-án jelent meg a Born This Way a boltok polcain, és digitális formában is. Az album szinte az összes iTunes-oldalon első helyen áll, és a korong összes dala felkerült Lady Gaga hivatalos VEVO-csatornájára is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek