Starity

VV Gigi énekesi babérokra tör

2011. május 24. 12:12   |   Szerző: Twilight6

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Gigi mindent megtesz a hírnév érdekében. A volt villalakó újabb merész lépésre szánta el magát: énekesnő szeretne lenni.

hirdetés
VV Gigi énekesi babérokra tör

„Szeretek műsorvezetőként dolgozni, de vannak más terveim is. Korábban már énekeltem. Úgy érzem, ezen a téren is sikeres lehetek. Persze tisztában vagyok azzal, hogy ez a munka nehéz. De rendszeresen fogok énektanárhoz járni, hogy képezzem magam” – nyilatkozta Gigi a Blikknek, akit mostanság egyébként Müller Attilával lehet látni.

Az exvillalakó terve szerint nem egyedül áll a színpadra, hanem testvérével, és rendkívül populáris zenét fognak készíteni, tele dance- és rapelemekkel. Azt is elárulta továbbá, hogy szeretné, ha zenéjével létrehozhatná a magyar Rihannát, ugyanis él-hal a stílusáért.

„A testvéremmel fogok zenélni. Ő rappel majd, én pedig énekelek. A populáris zenét nagyon szeretem. Rihanna vonalát szeretném képviselni.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek