Starity

Nick Jonas a Broadwayen

2011. május 24. 14:02   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legfiatalabb Jonas szerepet kapott a Broadwayen, méghozzá a Hajlakk című darabban.

hirdetés
Nick Jonas a Broadwayen

Harvey Fierstein és Marissa Jaret Winokur újra fogják alkotni a Hajlakk szereposztását, melyben ezúttal Nick Jonas, Corbin Bleu, John Stamos, Drew Carey és Darlene Love kapott szerepet. A produkciót a Hollywood Bowl viszi színre a Broadway színpadán. A Hajlakk című musicalben szerepet kaptak még az American Idol énekesnői, Diana DeGarmo, Tara Macri és Mo Gaffney.

A bemutatóra augusztus 5-től 7-ig kerül sor. A koreográfiát a Tony-díjas Jerry Mitchell fogja irányítani, aki az eddigi Hajlakk táncos produkcióit is koreografálta.

Az eredeti Hajlakkot még 1988-ban készítették, melynek rendezője John Waters volt. 2002-ben nyitott a Broadwayen, ami 8 Tony-díjat kapott, az egyik ezek közül a legjobb musicalért járt. Majd jó nagy ugrás után, 2007-ben megérkezett a második filmváltozat, melynek főszereplői között megtaláljuk John Travoltát, Zac Efront és Amanda Bynes-ot. És most itt az újabb darab, melyben ezúttal Nicket láthatjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek