Starity

Harrison Ford nem bánta meg a nősülést

2011. május 24. 16:04   |   Szerző: Emily O.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész nem bánta meg a nősülést, ehhez képest hosszú ideig várt. Most azonban Harrison boldog családi életet él, s kedvese fiát is adoptálta.

hirdetés
Harrison Ford nem bánta meg a nősülést

Harrison Ford egy éve vette el élettársát, Calista Flockhartot, akivel már tíz éve együtt van. A színész őszintén vallott érzéseiről, és elmondta, nem bánja a nősülést – ehhez képest mégis hosszú ideig várt.

„Éreztem, hogy a kapcsolatunk következő lépése a házasságkötés lesz. Úgy gondoltam, ha tíz évet boldogan együtt töltöttünk, akkor miért is ne?”

A sztár a nősülés mellett még felesége kisfiát is adoptálta, a 10 éves Liamet. Ford úgy érzi, Calista fia pontosan olyan, mint ő volt kiskorában: „Négy felnőtt gyermekem van az előző házasságaimból. Az első még akkor született, amikor 24 éves voltam, és nem volt kellő élettapasztalatom egy baba helyes neveléséhez, de most 68 évesen úgy érzem, van. Talán Liammel vissza tudok emlékezni a kamaszkoromra.”

Az esküvő körül azonban nem volt nagy felhajtás. Harrison akkor forgatta a Cowboyok és űrlények című filmjét – mely hazánkba augusztus végén érkezik –, s két forgatás között történt a ceremónia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek