Starity

Sztárok az állatokért

2011. május 25. 08:08   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több híresség is anyagi támogatást nyújt az állatok gondozásához, de néhány világsztár személyesen is segédkezik az árván maradt állatkölykök ellátásában.

hirdetés
Sztárok az állatokért

Több híresség is szívén viseli az állatok sorsát, de a többségük csak anyagi támogatással járul hozzá gondozásukhoz. Szép számmal vannak azonban olyan világsztárok is, akiknek nem okoz nehézséget személyesen is besegíteni az állatok ellátásában, és szívesen is teszik ezt.

Ezek az ismert emberek főleg az árván maradt állatkölykök etetésében segítenek, de olykor előfordul, hogy felnőtt állatokat is cumisüvegből kell táplálni.

Paul McCartney is azon hírességek közé tartozik, akik rendszeresen kijárnak az állatkertekbe vagy rezervátumokba, hogy segítsék a gondozók munkáját. Ilyen még a Született feleségek sztárja is, Marcia Cross, aki elsősorban a fókák sorsát viseli a szívén.

Pink is nagy állatvédő. Nemrég Selena Gomez ellen is harcot indított a Twitteren, mert felháborította, hogy rózsaszínre festették a lovakat a tinisztár legújabb videoklipjében.

Usain Bolt szülőhazájában, Kenyában rendszeresen látogatja a vadrezervátumokat, ahol gepárdok nevelésében segít.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek