Starity

Bradley Cooper az anyjához költözött

2011. május 25. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Másnaposok sztárjának ismét van nő az életében, mégpedig az édesanyja, Gloria, ugyanis a színész hozzáköltözött Los Angelesbe.

hirdetés
Bradley Cooper az anyjához költözött

Noha Bradley Cooper egyik filmajánlatot kapja a másik után, és egyre eredményesebben teljesít, magánéletében még mindig vannak zűrzavarok. Miután édesapja 71 évesen elhunyt januárban, és a Renée Zellwegerrel való kapcsolata is véget ért, a színész úgy döntött, édesanyjához költözik.

„Szeretem, hogy velem van, és örülök, hogy így döntöttem” – nyilatkozta a 36 éves szívtipró, aki hozzátette, a Csúcshatás forgatása idején öt hónapig szintén a szüleivel élt Philadelphiában.

Január óta több magazinnak is nyilatkozott édesapjáról, többnyire emlékeket osztott meg: „Apámmal folyton filmeket néztünk. Tízévesen megnézette velem a Dühöngő bikát, tizenkét éves koromban pedig az Apokalipszis most volt a kedvencem. Ezek mind nagyszerű filmek.”

Talán a színész nem véletlenül költözött el, hiszen a Másnaposok 2 bemutatása után jó ideig nem láthatjuk a képernyőn. Legközelebb 2013-ban kerül bemutatásra a The Words című filmje, melyben Zoe Saldañával és Jeremy Ironsszal játszik majd együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek