Starity

VV Szandika autót vesz

2011. május 25. 17:05   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A ValóVilág Plasztikcicája egy vadonatúj autó árát haknizta össze alig két hónap alatt.

hirdetés
VV Szandika autót vesz

Már a valóságshow elindulása előtt is nyilvánvaló volt, hogy a finálé után lesz olyan, aki kamatoztatni tudja majd hirtelen jött népszerűségét – ez alól a villa Plasztikcicája sem kivétel, hiszen kiesése óta (röpke két hónap alatt) sikerült megkeresnie egy új autó árát.

A „turné” keretein belül szinte az ország összes megyéjét végigjárta, fellépései pedig volt, hogy túlszárnyalták a három órát is, melyeken a kíváncsi fanatikusok akár Szandika kebleit is megérinthették.

A lány új járművét – egy Audi A3-ast – a jövő héten hozhatja el a szalonból, s már előre megígérte – hiába a sok lóerő –, hogy igyekszik majd a sebességkorlátozásokat betartani.

„Nem fogok robogni, de nem azért, mert Sanyi nem fizetné ki a büntetést, hanem mert megkomolyodtam. Világéletemben erre a kocsira vágytam, ezért amióta kijöttem a villából és fellépni járok, minden forintot megfogtam. Két mániám van: a plasztika és a kocsik. Már túl vagyok azokon a műtéteken, amiket el akartam végeztetni magamon, ezért a verdára gyűjtöttem. Nagyon boldog leszek, ha beleülhetek” – mesélte Szandika a Borsnak. Majd hozzátette, újfent szerelmes.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek