Starity

Johnny imádja Jack Sparrow szerepét

2011. május 25. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Johnny Depp nemrég úgy nyilatkozott, hogy folyton betoppan az életébe a Karib-tenger kalózai főhőse, az általa alakított Jack.

hirdetés
Johnny imádja Jack Sparrow szerepét

Ám a színész ezt nem bánja, hiszen saját bevallása szerint imádja a szerepet és a karaktert is. Jack Sparrow szereti „üldözni” Johnnyt, legutóbb például akkor toppant be a színész életébe, amikor gyermekeit, a 12 éves lányát, Lily Rose-t, és fiát, a 9 éves Jacket indította iskolába.

„Nem tudom lerázni Jacket. Egyszerűen nem hagy engem békén, ráadásul mindig a lehető legfurcsább pillanatokban bukkan fel. Valójában a napokban is beállított hozzánk, épp amikor a gyerekeket indítottam volna el az iskolába. Alig tudtam elhessegetni.” Nos, a Depp-rajongóknak ismerős a történet? Igen? Valljuk be, tényleg hajaz a Titkos ablak című filmjére, de szerencsére itt semmi negatívum nincs a dologban.

A Karib-tenger kalózai: Ismeretlen vizeken című legújabb kalózos film promótálása során ellátogattak a szereplők Disneylandbe is, ahol egy egész részleg van felépítve az immáron négyrészesre duzzadt filmsorozat körül. „Már-már pszichodelikus élmény volt. Furcsa érzés volt körbesétálni és annyiszor szembetalálkozni saját magammal. Geoffrey-nek (Hector Barbossa kapitány) is hasonló élmény volt. Neki egyszer ki is kellett mennie, hogy kiszellőztesse a fejét.”

A színésznek tehát nem unalmasak a mindennapjai, reméljük, hallunk még apró titkokat vele kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek