Starity

Will.I.Am üldözte Deppet

2011. május 26. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Johnny Depp bővelkedik az őrült rajongókban, akik képesek több mint 24 órát kint állni a hidegben, vagy több ezer kilométert utazni érte. Nos, Will.I.Am is ilyen.

hirdetés
Will.I.Am üldözte Deppet

A Look magazin legutóbbi számában Will.I.Am az elmúlt hónapokról mesélt, és azt is elmondta, a Nickelodeon Kids' Choice-díjátadón gyakorlatilag „üldözte” Johnny Deppet egy közös fotóért.

A rapper sosem tagadta, hogy szereti a színészt, de amikor meghallotta, hogy szólítják a díj átvételére, azonnal a közelébe sietett, majd amikor Depp távozott, nagyjából száz méteren keresztül futott a színész után, hogy egy fotó erejéig pózoljon vele.

„Ember, az épület körül vadásztam rá. Az idei díjátadón nem volt alkalmam rendesen figyelni a műsort, azonban hallottam, amikor befejezte a köszönőbeszédet, és azt is, hogy valaki mondja, hogy elmegy. Olyan voltam, mint egy bolond rajongó, és az üldözésébe kezdtem. Sikerült egy fotót is készíteni vele. Nagyra tartom, és tisztelem, mivel sosem választ szar filmeket és drámákat. Ő nem Hollywood. Olyan, mint mindenki.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek