Starity

Andrew Garfield újra facér

2011. május 26. 23:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A csodálatos Pókember sztárja ismét egyedülálló, a színész és kedvese, Shannon Woodward útjai ugyanis különváltak.

hirdetés
Andrew Garfield újra facér

Andrew Garfield és Shannon Woodward három évvel ezelőtt kezdtek randevúzni egymással, s azóta is dúlt közöttük a szerelem. Azonban a színész szóvivője szerint a páros nemrégiben szakított egymással Andrew elfoglaltságai miatt.

Shannon a hírek szerint nem bírta tovább, hogy kedvese folyamatosan dolgozik vagy konferenciákra jár, és betelt a pohár. Garfield szóvivője az amerikai US Weeklynek nyilatkozott a szakításról: „Akkor történt, amikor Andrew kezdett belemerülni A csodálatos Pókember forgatásaiba. Néhány barátjuk szerint csak szünetet tartanak, azonban hetek óta nem beszéltek egymással.”

A 27 éves színész, amikor átvette Tobey Maguire-től Pókember szerepét, azt nyilatkozta, semmi nem fog változni az életében. Nos, a produkció, úgy tűnik, egyre nagyobb hatással van rá, hiszen az új rész még mozikba sem került, máris elkezdődtek következő filmjének a munkálatai, melyben Jennifer Garnerrel játszik majd együtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek