Starity

Feke Pál dala önkéntes célt szolgál

2011. május 27. 18:06   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Feke Pál Másnak élsz! című dala lett az Önkéntesség Európai Éve 2011 hivatalos dala.

hirdetés
Feke Pál dala önkéntes célt szolgál

Az Európai Unió 1983-ban indította el a társadalmi jelentőségű témákra fókuszáló Európai Éveket. A 2011-es évet az önkéntesség témájának szenteli az Unió. Az Önkéntesség Európai Éve 2011 hivatalos megnyitójának hazánk adott otthont az Európai Unió Tanácsának soros elnökeként. A hazai közélet három kiválósága, Miklósa Erika, Feke Pál és Vajda Attila lettek a tematikus év magyarországi nagykövetei. A nagykövetek nevében Feke Pál mondott köszönetet a megtisztelő felkérésért: „Ígérjük, saját eszközeinkkel azon leszünk, hogy felhívjuk a figyelmet az önkéntesség fontosságára.”

A Junior-Príma- és Artisjus-díjas musicalszínész állta a szavát, ugyanis az ő kezdeményezésére kezdtek az Önkéntesség Európai Éve 2011 hivatalos dalának elkészítésébe. A Másnak élsz! című szerzemény megszületett, és a nyilvánosság elé tárták. A dal Lőrincz Ádámot dicséri, a szöveget pedig Kámán Andrea írta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek