Starity

Visszatér a Blue

2010. június 11. 20:08   |   Szerző: Lillianne

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az együttes 2001-ben alakult, 2005-ben bejelentették hogy szünetet tartanak. Erről egy daluk is szólt Curtain falls címmel (A függöny lehull). 2009-ben jelentették be visszatérésüket.

hirdetés
Visszatér a Blue

Még 2009 tavaszán jelentették be visszatérésüket sok rajongó örömére. Már a szerződést is aláírták két nagy lemezkiadóval.

Visszatérésüket egy koncerttel kezdték meg 2009 júniusában egy brit rádió által rendezett rendezvényen. A sor egy turnéval folytatódott amit az Egyesült Királyságban folytatnak, ez 2010-ben indult.

Duncan egy rádióműsorban árulta el, hogy jelenleg is folynak a lemez felvételének munkálatai. Elmentek New York-ba, ahol olyan dalszövegíróval és dalszerzővel is dolgoztak, aki már olyan énekeseket és rappereket tudhat "munkatársának", mint Ne-yo vagy Jay-z. Duncan azt mondt,a ez a lemez egészen más lesz mint az előző albumaik. Én mindenesetre már nagyon várom.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek