Starity

VV Anikó eltévedt Pesten

2011. május 27. 16:04   |   Szerző: tabutv.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nádai Anikó szállásadója tudta nélkül pakolta össze a cuccait, hogy átköltözhessen egy másik albérletbe.

hirdetés
VV Anikó eltévedt Pesten

A Való Világ egyik majdnem finalistája, Nádai Anikó Bajáról került be a villába, aztán pedig a felgyorsult budapesti hétköznapokba. A beilleszkedést ráadásul az is nehezíti, hogy Anikó autóval jár – vagyis járna, ha tudná, hogy mi merre van.

„Semmit nem tudok, hogy hol van, de szerencsére van GPS, és ez alapján tudok tájékozódni. A villában tényleg nagyon ingerszegény volt a környezet, és elég sokat tudtam aludni, most pedig 4-5 órás alvásokkal próbálom lerendezni a napomat. Most még elég nehéz és furcsa ez az egész, de meg kell szokni!” – meséli a tabutv.hu riporterének VV Anikó.

Az Alekosznak Való műsorvezetője épp a riport napján költözött el előző szállásadójától, aki meglepő módon valószínűleg csak a Tabu Tv riportjából fog értesülni minderről.

„Elkezdtem összeszedni a cuccaimat, de ezt annyira nem szeretném reklámozni egyelőre, mert azok még nem tudnak erről, akiknél eddig laktam!” – meséli nevetve a riporternek Nádai Anikó, aki persze azt is elárulta, hogy miért a titkolózás. – „Elég kellemetlen függni valakitől, meg szívességet kérni, de szerencsére találtam egy lakást, ami, remélem, jó lesz! Egy olyan albérletbe fogok költözni, amiben még csak egy-két bútor van, de nekem most az az elsődleges, hogy a ruháimnak végre normális helye legyen!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek