Starity

Thalía gyászol

2011. május 27. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május 27-én, péntek reggel elhunyt Yolanda Miranda Mange, a mexikói énekesnő édesanyja és volt menedzsere. A család Mexikóba utazik elbúcsúzni tőle.

hirdetés
Thalía gyászol

Váratlanul elhunyt a mexikói fővárosban Yolanda Miranda, Thalía édesanyja, közölte a szomorú hírt a People en Español. A 76 éves asszonnyal, aki egyébként egészséges volt, valószínűleg szívroham végzett, ami sajnos gyakori Mexikóban a nők között.

Thalía számára Yolanda asszony több volt, mint anya. Lányát mindenhova elkísérte, s egészen az ezredfordulóig ő volt a menedzsere is. Az énekesnő, aki ha minden igaz, két héten belül életet ad második gyermekének, a Twitteren osztotta meg bánatát.

Hoy ha muerto la mitad de mi alma.... siento que muero lentamente... Gracias por sus oraciones para mi guerrera, para mi madre.
(„Ma meghalt a fél lelkem... úgy érzem, lassan meghalok... Köszönöm az imádságaitokat a harcosomnak, az édesanyámnak.”)

A rajongók, több latin híresség, valamint a sajtó és a média képviselői is részvétüket nyilvánították ki az énekesnőnek és családjának a váratlan tragikus hír hallatán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek