Starity

Blake Lively nem hasonlít Serenára

2011. május 27. 22:10   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blake Lively azt állítja, hogy teljesen más személyiség, mint a Gossip Girlben megformált karaktere, Serena van der Woodsen, bár a nézők ruhái alapján mégis azt feltételezik róla, hogy ő a képernyőn szereplő milliomos lány alteregója.

hirdetés
Blake Lively nem hasonlít Serenára

A 23 éves lány nem érti, miért hiszik az emberek róla, hogy ugyanolyan, mint Serena. Bár ruhatáruk majdhogynem egyforma, személyiségük mégis eltér, hiszen Blake a való életben kevésbé megosztó személyiség.

„Csinos ruhákat viselek, és New Yorkban élek, így az emberek azt hiszik, hogy hasonlítok Serenára. Egy héten egy órára beköltözök az otthonukba, s úgy vélik, hogy ismernek engem, de valójában ez nem én vagyok” – mesélte Lively.

Később hozzátette, ő sokkal családcentrikusabb, és szerepével ellentétben úgy érzi, felelősséget kell vállalnia, és kerülni a botrányokat – ami vonzza a paparazzókat és a média figyelmét –, hogy jó példát mutasson ezzel a fiatalabb korosztálynak is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek