Starity

Nicki Minaj új klippel lepte meg rajongóit

2011. május 28. 00:12   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicki Minaj új videoklipet mutatott be az interneten, melyet rajongóinak készített, hálájának kifejezéseképp.

hirdetés
Nicki Minaj új klippel lepte meg rajongóit

Még egy hónap sem telt el azóta, hogy Nicki Minaj bemutatta legújabb kisfilmjét, melyet a Super Bass című dalhoz rögzítettek, máris itt van a következő.

A videoklip, mely a Did It On Emhez készült, május 27-én, néhány perccel éjfél előtt – helyi idő szerint este 18.00-kor – került fel a rapper hivatalos oldalára, amit a korábban már regisztrált felhasználók tekinthettek meg elsőként.

A beharangozást követő napokban több ezer rajongó várta izgatottan Nicki következő klipjét, mely többeknek okozott meglepetést, hiszen a várva várt stúdióban rögzített videó helyett egy „montázst” kaptak – őszinte backstage-pillanatokkal és koncertbejátszásokkal –, ami egyébként DJ Scoop Doo kezei közül került ki.

„Köszönetet mondok nektek, szeretlek titeket! Ti adtatok nekem életet az I Am Still Music-turnén” – írta Nicki, aki ezzel a videóval szeretné megköszönni a sok szeretetet, amit fanatikusaitól kapott, és azt is, hogy annyian elmentek a koncertjeikre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek