Starity

Elhunyt Jeff Conaway

2011. május 28. 00:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Grease sztárja május 27-én, 60 éves korában hunyt el Los Angelesben. A sztárnak komoly függőségi problémái voltak, a családja jelenlétében távozott.

hirdetés
Elhunyt Jeff Conaway

Jeff Conaway május 27-én, helyi idő szerint délelőtt fél 11-kor hunyt el. A TMZ szerint hetek óta kómában volt, május elején adagolta túl magát. Köztudott volt alkohol-, kokain- és fájdalomcsillapító-függősége.

„Tegnap délután levették a lélegeztetőgépről. Testvérei és unokatestvérei is mellette voltak egy pap jelenlétében, amikor lekapcsolták a készülékről. Mi mind képviseltük őt az elmúlt 8 évben, tiszteltük és szerettük – mondta el Phil Brock, a menedzsere. – Amennyire utáljuk a tudatot, hogy elvesztettük, annyira tudjuk, hogy feladta a küzdelmet, és már egy jobb helyen van.”

Május 11-én került kórházba drogtúladagolás miatt, majd tüdőgyulladást, végül szepszist kapott. Közel két hét kóma után vették le az életmentő készülékről, mert az orvosok szerint már a műtét sem segített volna az állapotán.

Jeff Conaway legismertebb szerepe Kenickie volt a Grease-ben, de televízióban is szerepelt: a Happy Days, a The Mary Tyler Moore Show és a Kojak is hozzá köthető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek