Starity

Salma Hayek imádja a családját

2011. május 28. 10:10   |   Szerző: Twilight6

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Salma Hayek egyáltalán nem bánja, hogy mostanában kevesebbet forgat, mivel imádja a családját, és szeret nekik főzni.

hirdetés
Salma Hayek imádja a családját

Salma Hayeknek egészen megváltozott az élete, mióta férjhez ment és gyermeke született. A latin szépség 2009-ben mondott igent François-Henri Pinault menedzsernek, s nemrég született egy kislánya, Valentina, aki nemsokára hároméves lesz. Salma azóta nem forgat, minden szabadidejét a családjával tölti, imád nekik főzni.

„Minden nap meleg vacsorával várom a férjemet, olyan sokat dolgozik, megérdemli. Amúgy is élvezem az otthonlétet. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire fogom szeretni, hogy családanya vagyok. Sokat játszom Valentinával, rendben tartom a házat, szeretek a férjemmel és a kislányommal lenni, így nem is hiányzik a filmezés” – nyilatkozta Salma az Entertainment Weeklynek.

Való igaz, a színésznő a Nagyfiúk óta nem vállalt filmeket, és idén is csak hangját kölcsönzi különböző animációs hősöknek. Legközelebbi filmes produkciója 2012-ben lát napvilágot, addig is a rajongóknak be kell érniük a Csizmás, a kandúrral, ami decemberben kerül a magyar mozikba.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek