Starity

A hercegné ruhája igen kelendő

2011. május 28. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy tűnik, nem csitul a tömeghisztéria a hercegi pár, Katalin és Vilmos körül. A britek mindent felvásárolnak, ami hozzájuk köthető.

hirdetés
A hercegné ruhája igen kelendő

Április 29-éig Anglia-szerte a hercegi pár képével ellátott ajándéktárgyakat dobtak piacra, ám már akkor is többször kifogyott a készlet, az árusoknak folyton újra kellett rendelniük. Majd közel egy héttel az esküvő után, mire a rajongók kiderítették Katalin parfümjét, már az is hiánycikknek számított.

Kate az első hivatalos találkozójára, amikor az amerikai elnöki párral – Barack és Michelle Obamával – találkozott, egy Shola elnevezésű ruhát választott, mely leginkább az egyszerűséget képviselte. A ruha ára 340 dollár – átszámítva közel 68 000 forint –, ám a rajongók azonnal felvásárolták a Reisstől, így már a parfüm után ez is hiánycikk. A dolog érdekessége, hogy a webáruháznak nemcsak szimplán elfogyott a barackszín ruha, de a rendszerük is teljesen összeomlott a rohamtól.

Katalin hercegné és Michelle Obama

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek