Starity

Sodi: „Veszteségünk óriási és pótolhatatlan”

2011. május 28. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Doña Eva Mange nagymama, valamint Laura Zapata és a Sodi nővérek hivatalos közleménnyel búcsúztak el édesanyjuktól, Doña Yolanda Miranda Mangétól, akit a mexikóvárosi Gayosso temetőben helyeztek örök nyugalomra.

hirdetés
Sodi: „Veszteségünk óriási és pótolhatatlan”

Thalía nagymamája, Doña Eva Mange, félnővére, Laura Zapata Miranda, és a Sodi Miranda nővérek – Thalía, Ernestina, Federica és Gabriela – hivatalos közleményben búcsúztak el 76 éves korában váratlanul elhunyt édesanyjuktól, akit a Santa Fe-i Gayosso temetőben helyeztek örök nyugalomra Mexikóvárosban. Thalía és férje, Tommy Mottola magánrepülőgépen, három orvos és hat testőr kíséretében érkezett a szomorú ceremóniára. A búcsúlevél teljes szövegének fordítását az alábbiakban közöljük.

KEDVES BARÁTAINKNAK

Mély fájdalommal tudatjuk a mi szeretett Yolanda Miranda Mangénk sajnálatos távozását.

Veszteségünk óriási és pótolhatatlan. Ő nemcsak sikeres üzletasszony volt, hanem elsősorban kivételes emberi lény. Legfőbb törődése mindig a szeretetadás, valamint családja és barátai segítése volt.

Kedvessége, bölcsessége és törődése a sikerek alapja, melyeket mi, lányai, elértünk mint emberek és szakemberek.

Távozása mély fájdalmat és pótolhatatlan űrt hagy maga után, de egyúttal bizonyosságot abban, hogy személyisége, ereje, tehetsége és kedvessége az összes szeretett hozzátartozójának szívébe és emlékébe vésődve megmarad.

E nehéz pillanatokban minden értékes imádságot és biztató szót köszönünk, melyekkel barátaink támogatásukat és együttérzésüket fejezték ki családunk felé.

Ma elvesztettük családunk egy alapvető pillérét, de emléke és szerető jelenléte mindörökké a szívünkben lesz.

Megköszönjük imádságaitokat szeretett Yolandánk örök nyugalmáért.

Tisztelettel,
Eva asszony, Laura, Federica, Gabriela, Ernestina és Thalía”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek