Starity

Ell és Nikki: gyűlnek a problémák

2011. május 28. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eldar és Nigar hatalmas ajándékot kapott országuktól, Azerbajdzsántól: megnyerték az idei Eurovíziós Dalfesztivált, ám úgy tűnik, hogy a problémák is hamar megérkeztek.

hirdetés
Ell és Nikki: gyűlnek a problémák

Eldar Gasimov, vagyis Ell, és Nigar Jamal, vagyis Nikki igazán szerencsések: egy tündérmese vált valóra számukra, amit még nem igazán tudtak felfogni. A fiatalok jelenleg Európa-szerte turnéznak, ám máris adódott némi problémájuk, történetesen a lemezszerződésekkel: érkeztek korábban olyan hírek, miszerint Nigar is aláírta a lemezszerződést, ám mint utóbb kiderült, mindez csak kacsa volt, amit a sajtósa, Isa Malikov cáfolt: „A szerződést csak Eldar írta alá, még nem egyeztem be abba, hogy Nigar is leigazoljon, hiszen a fellépésének jogai az enyémek. A jövő héten elhagyom Kijevet, Ell és Nikki már tegnap elmentek. Jelenleg a Muz TV Award 2011-re készülnek, ahol fel fognak lépni”. A Muz-díj-kiosztó június 3-án lesz az orosz fővárosban, Moszkvában.

Majd Malikov hozzátette a nyilatkozatához: „Eldar önálló albumot fog kiadni az Universallal kötött szerződése értelmében, mely tartalmazni fog Nigarral közös dalokat. Mi úgy tervezzük, hogy Nigar is kiad majd egy önálló albumot, amin nem lesznek duettek. A munkálatokat várhatóan két hét múlva kezdjük, ám a Universalt nem akarjuk kizárni, attól függ minden, hogy milyen ajánlatot tesznek nekünk.”

Nos, jó hír, hogy Nikkinek is lesz albuma, bár kijelenthetjük, hogy Isa Malikovnak egészen érdekes felfogása van. Azért sok sikert kívánunk Eldarnak, és Nigarnak is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek