Starity

Lady Gaga a Rolling Stone címlapján

2011. május 28. 15:03   |   Szerző: Twilight6

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga a Rolling Stone magazin kedvéért dobta le ruháit. Az interjúban elmesélte, ha nincs a színpadon, úgy érzi, mintha halott lenne.

hirdetés
Lady Gaga a Rolling Stone címlapján

Nem ez az első alkalom, hogy Lady Gaga a magazin címlapján pózolt: az elmúlt években már többször is feltűnt a világ egyik legrangosabb zenei magazinjának borítóján.

Az amerikai énekesnőt a rajongói a júniusi Rolling Stone címlapján csodálhatják meg. A képek hozzá képest egészen visszafogottra sikerültek, Gaga ugyanis mindössze egy bőrmelltartót viselt, frizuráját pedig copfba kötötte.

A Born This Way című sláger promótálásához készült képeken viszont már többet mutat magából, az egyik fotón csupasz fenekét is megmutatja.

„Ha nem a színpadon vagyok, úgy érzem, mintha halott lennék. Hogy ez egészséges-e, avagy sem, nem izgat. Egészen addig nem érzem, hogy élek, amíg fel nem lépek” – nyilatkozta az énekesnő a magazinnak adott exkluzív interjújában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek