Starity

Adam Lambert bevette Oroszországot

2011. május 29. 10:10   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Adam Lambert május 28-án Oroszországban járt, és fergeteges műsort adott Moszkvának. Nem csak az orosz rajongók távozhattak kellemes élménnyel, Lambert szerint az inspiráció kölcsönös volt, habár megdöbbent a koncertje közben történteken.

hirdetés
Adam Lambert bevette Oroszországot

Adam gépe kora délután érkezett Moszkvába, ahol egy kisebb tömeg várta, sajtósok és rajongók egyaránt. Bár megközelíteni nem tudták, hiszen az érkező szupersztártól egy korlát választotta el őket, az emberek kedvét ezt nem igazán szegte.

Az érkezést követően a MY3 TV csatornának adtak interjút, s erős akcentussal ordították a kamerába, hogy „Szeretünk, Adam!”. Így nem csoda, hogy Lambert mosolyogva fogadta a tömeget. Ekkor a műsorvezető kielemezte őt, fejebubjától egészen a talpáig – szóba került, hogy mennyire lazán és stílusosan van felöltözve és az, hogy a viselt napszemüvege mennyire jól áll neki.

Lambertöt egyenesen egy kocsiba vezették, ám az itt várakozó rajongóknak már osztogatott autogramot, és le is vezényelte nekik az If i had you című slágerét is – bár az autóból nem szállt ki, nagyon úgy tűnt, hogy igazán vigyáznak rá.

A koncert helyi idő szerint késő délután kezdődött. Ekkor lángra kaptak olyan pletykák, hogy a Radio Maximum közvetíteni fogja a show-t – amely ha igaz lett volna, az interneten keresztül is hallgatni lehetett volna Adamet, ám a rádió önhibáján kívül úgy adta le, hogy BB még csak a hangpróbáját tartja, így helyette zenét tettek be – ám ez nem volt igaz, az már maga a koncert volt. Mikor vissza akartak kapcsolni, addigra pedig vége lett. Azok a szerencsések, akik viszont ott lehetettek a Maxidrom Fesztiválon ebből a kavarodásból persze semmit nem észleltek. Egy egészen megbízható forrás szerint Lambert a következő számokat adta elő: Whataya Want From Me, Fever, Sleepwalker, 20th Century Boy, If I Had You, Strut, Sure Fire Winners, Music Again és Whole Lotta Love, s a show-ban közreműködött még Isaac, Tommy Joe és Monte is.

A résztvevők boldogan újságolták egy helyi lapnak, hogy Adam meglepően kedves és elragadó volt a színpadon, így kellemesen csalódtak benne.

Az érzés az énekes szerint is kölcsönös volt, mielőtt egy tucat képet posztolt volna a hivatalos Twitter-profiljára, kiírta a következőt: „Kedves rajongóim: ez egy teljesítmény volt részletekről. Egy nappali teljesítmény. Olyannyira inspirálóak az orosz rajongók! Most emlékeztettem magam, hogy mennyire jó stúdióban munkálkodni, de a színpad az a hely, ahol igazán értékelni tudom a zenét!”

Ezután Adam értesült a mindeközben lejátszódó meleg tüntetésről, amely hatalmas botrányba fulladt. Az orosz hatóságok nem engedélyezték a felvonulást, de a szexuális kisebbséget „élvező” emberek megtartották, azonban most nem az elfogadás mellett, hanem a hatóság ellen tüntetve, azzal a táblával a kezükben, hogy „Oroszország nem Irán” – ám a szivárvány színű lobogókat hordozó embereket egy vallási fanatikus csoport megtámadta, így egy nagyobb verekedés tört ki az ellenzékek között. A hatóságok közbeléptek, és több száz embert tartóztattak le – mindeközben Adam éppen a show-ját élvezhette. A történteket így kommentálta: „Nagyon megdöbbent vagyok, ami történt abban az órában és városban, amelyben én felléptem. Jelentősen halványít a dolgokon.”

Az orosz rajongók reméik, hogy Lambert ennek ellenére majd a hivatalos turnéja során is visszalátogat hozzájuk, és nem hagynak benne kellemetlen gondolatokat a Moszkvában történt események.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek