Starity

Júniusban érkezik az új Hősök-klip

2011. május 30. 12:12   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Hősök leforgatta legújabb videoklipjét a Hallo című számhoz, amely az első klip a Négy Évszak lemezről.

hirdetés
Júniusban érkezik az új Hősök-klip

Június elején érkezik a Hősök vadonatúj videoklipje, ami az első kisfilm lesz a márciusban megjelent negyedik albumukról, a Négy Évszakról. A srácok május 14-én forgatták le a klipet a Hallo című számhoz. A megjelenés pontos dátumát még nem hozták nyilvánosságra, de a rajongóknak már nem kell sokat várni.

A Hallo című dal KRSA közreműködésével jött létre. Kc Da Rokkee és Mystic Dan Buffalo Soldier átirata a csapat nagy kedvence. A zene Joeker munkáját dicséri. A veszprémi banda még legalább három klipet tervez az albumról, de ha minden jól alakul, több is lesz.

A fiúk nyáron több fesztiválon is fellépnek majd, valamint folyamatosan zajlik a Négy Évszak lemezbemutató turnéjuk is. Július 7-én a Balaton Soundon lépnek majd fel Snoop Dogg előtt, de az Offline Music Festivalon, a Pannónia Fesztiválon, a Factory Fesztiválon és számos más rangos fesztiválon megtalálhatóak lesznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek