Starity

Cheryl Cole beleunt az X Factorba?

2011. május 29. 17:05   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit Music News értesülései szerint Cheryl maga döntött úgy, hogy otthagyja a show-t. Simon Cowell és Paula Abdul értetlenül állnak az eset előtt.

hirdetés
Cheryl Cole beleunt az X Factorba?

Cheryl Cole mindössze négy napig volt az amerikai X Factor zsűritagja. Távozásának igazi okát egyelőre homály fedi, de naponta röppennek fel újabb hírek az üggyel kapcsolatban.

Egy Cherylhez közeli forrás szerint: „Cheryl azt mondta, nem akar amerikai show-t csinálni, ő nem tévésztár. Eddig is rengeteg dolognak kellett megfelelnie, Simon lökte bele az egészbe, így nem tudott bizonyítani önmagának. Fogalma sincs, mit fog most csinálni, az élete fenekesültül felfordult. Azt mondta: »Rosszul bántak ott velem.«”

Simon tegnap azt nyilatkozta, bűnösnek érzi magát, hiszen meg volt kötve a keze, így nem tudta megakadályozni azt, hogy a FOX megszabaduljon a brit sztártól.

Cheryl jelenleg Londonban van az édesanyjával, aki tagadta, hogy lánya vissza fog térni a műsor brit változatába. Az énekesnő jelenleg szünetet szeretne tartani.

„El akar tűnni. Szereti a családját és a barátait, munka nélkül rendbe jön. Úgy érzi, az X Factor nem az ő világa” – nyilatkozta Cheryl egyik barátja.

Paula Abdul tagadta a vádakat, miszerint nem jön ki jól Cheryllel: „Csak annyit tudok mondani, hogy ő igazán bájos, és szeretnék továbbra is a barátja maradni. Ettől függetlenül várom a folytatást. Ő csodálatos.”

Mindeközben Cheryl menedzsert váltott, és most már a Black Eyed Peas frontembere, Will.I.Am intézi az énekesnő dolgait.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek