Starity

David Archuleta bemutatta új bandáját

2011. május 29. 18:06   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

David Archuleta egy új bandát alapított meg. Koncertjén be is mutatta a tagjait.

hirdetés
David Archuleta bemutatta új bandáját

Eddig úgy tűnt, hogy David Archuleta már nem olyan népszerű, mint korábban, mivel új albumát jóval kevesebben vették meg, mint az előzőt. Most azonban teljes erőbedobással küzd azért, hogy rajongói ugyanazt az energiával teli Davidet lássák, mint körülbelül egy évvel ezelőtt. Mostanában nem nagyon koncertezett, de most visszatért a színpadra. Tegnapelőtti fellépésén bemutatta azt a négy embert, akik zenéjükkel fogják támogatni a továbbiakban, azaz az új zenekarát:

Steven J. Robinson – a dobos. A doboláson kívül énekel, dalt ír, színészkedik, és különböző kisfilmeket rendez. Már fiatal korában a kezdett zenével foglalkozni, még az általános iskolában.

Brian Green – a gitáros. Brazíliából származik. Színtén már kisgyermekként zenélt. Megtanult gitározni, zongorázni, basszusgitározni és dobolni. Nem új számára a színpadi légkör, hiszen már Amerikában is rengeteget szerepelt.

Mark Nilan J. – a zongorista. Zenész családból származik, apja színtén zongorázott, édesanyja énekelt. Már ő sem nagyon izgul a kamerák és a közönség előtt, mivel párszor ő kísérte a Glee-banda előadását. 2004-ben megnyerte a Legjobb jazz-zeneszerző díjat.

Ben Shepherd – a basszusgitáros. 18 éves korában kezdett komolyabban foglalkozni a basszusgitárral. Már egy albuma is megjelent, a Double Play. Már volt egy zenekara, de átpártolt Archuletáék mellé.

David először elénekli a Gotta Get Thru This című számot, majd bemutatja újdonsült bandáját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek