Starity

Brad Pitt készen áll a házasságra

2011. május 29. 22:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A páros nemcsak hat gyereket nevel közösen, de ugyanennyi ideje élnek együtt. Pitt a házasságot fontolgatja.

hirdetés
Brad Pitt készen áll a házasságra

Brad Pitt és Angelina Jolie 2005 elején vállalták fel kapcsolatukat, s mára nyolctagúvá bővült a család. A hírek szerint a gyerekek miatt „kénytelenek” összeházasodni, mivel folyamatosan az esküvő van náluk terítéken.

„A gyerekek folyamatosan erről beszélnek, és egyre többet jelent nekik. Erre mindenképpen tekintettel kell lennünk – árulta el a színész az USA Weekendnek, aki hozzátette, rendkívül szabad szellemű családban élnek. – Ha a hét minden napján a gyerekeiddel vagy, uzsonnát készítesz nekik, és ráveszed őket a fogmosásra, egy idő után nem kereshetsz kibúvót, mindent közölnöd kell velük. Ha azt mondjuk nekik, hogy anya és apa kettesben szeretne lenni egymással, megértik, és mosolyognak rajta.”

Bár a páros korábban azt nyilatkozta, csak akkor házasodnak össze, ha mindenki számára legális lesz – tekintettel a homoszexuálisokra –, úgy tűnik, ezúttal megváltozott a véleményük.

Amellett, hogy Brad és Angelina az esküvő gondolatával játszanak, örömmel fogadnának örökbe újabb gyermeket – eltekintve attól, hogy nehezen bírják a hat csemete nevelését, s ezért Pitt szülei a családhoz költöztek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek