Starity

Steiner Kristóf apa lesz

2011. május 30. 11:11   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Steiner Kristóf álma hamarosan beteljesedik: apuka lesz. Párjával régóta szeretnének gyereket, ami most béranya segítségével valóra válik.

hirdetés
Steiner Kristóf apa lesz

Steiner Kristóf köztudottan a saját neméhez vonzódik. A VIVA TV egykori műsorvezetője évek óta boldog párkapcsolatban él kedvesével. Mindketten házastársként tekintenek a másik félre. Hosszú ideje vágynak már egy kisbabára, de eddig nem volt lehetőség álmuk megvalósítására. A pár már az örökbefogadást fontolgatta, amikor váratlan fordulat következett be.

Az egyik kedves londoni barátnőjük elvállalta a béranyaságot, ami azt jelenti, hogy a szerelmesek hamarosan szülővé válhatnak, ha a sors nem szól közbe. Arról egyelőre nincs információ, hogy a születendő gyermek biológiai édesapja melyikük lesz, de nem is ez számít. Minden bizonnyal életük legboldogabb napja lesz, amikor megszületik a pici, és végre hiányérzet nélkül, igazi családként élhetik mindennapjaikat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek