Starity

Legálisan a Suck It and See

2011. május 30. 16:04   |   Szerző: Mrs. Frankenstein

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Arctic Monkeys Suck It And See című negyedik stúdióalbumát ma már bűntudat nélkül hallgathatjuk. A banda saját, megújult oldalán hallhatjuk egytől egyig az összes új makidalt.

hirdetés
Legálisan a Suck It and See

Az Arctic Monkeys miatt már hónapok óta tűkön ültünk. Most azonban úgy érezhetjük magunkat, mintha egy kényelmetlen széket kihúztak volna a hátsónk alól, és kényelmes fotelba ülnénk le ismét. Fellélegezhetünk: lesz mit a nyári kerti partik alá háttérzene gyanánt nyomatni, és ez nem más, mint a Suck It and See.

Most már nyugodt lelkiismerettel írhatjuk: az album fergetegesre sikeredett. Több rajongó tarthatott az új korongtól elődje (a Humbug) miatt, de úgy tűnik, a Suck It and See überelheti társát. Azt, hogy az első két albumot (Whatever People Say I Am, That's What I'm Not és Favourite Worst Nightmare) sikerült-e felülmúlni, mindenki döntse el maga (az eladásokból valószínűleg ezek is ki fognak majd derülni).

Az albumot a srácok hivatalos oldalán hallgathatjuk siketülésig.

Pár napja már meghallgathattuk a CD dalait, de egy bónusz azért csak kijár még nekünk: Alex Turner a lemez címadó dalát előadta élőben is a napokban. Ezek után már senki sem mer Alex dalszövegírói tehetségében kételkedni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek