Starity

Dobrády Ákos megcsalta kedvesét

2011. május 30. 18:06   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nagy Duett záróbuliján a zsűritag heves csókcsatába keveredett egy szőke nővel.

hirdetés
Dobrády Ákos megcsalta kedvesét

Dobrády Ákos évek óta távkapcsolatban él a svéd–etióp származású énekesnővel, Emiliával. Kedvese a május 21-ei TNT-nagykoncertre hazánkba utazott, hogy hosszú idő után végre újra láthassa szerelmét. Ennek ellenére a Nagy Duett zsűritagja a műsor záróbuliján egész éjszaka egy szőke nő társaságát élvezte, és többször keveredtek heves csókcsatba is.

„Ákos egész este egy csinos szőke hölgy társaságát élvezte. Mindenki szeme láttára hosszasan csókolóztak; nem fáradtak azzal, hogy elbújjanak a kíváncsi szemek elől. Nem tudom, hogy együtt vannak-e még Emiliával, vagy sem, de ha igen, akkor valami nincs rendben köztük”nyilatkozta egy szemtanú a Blikknek.

A történteket az énekes sem cáfolta, de állítása szerint nem emlékszik az este minden részletére: „Én nem emlékszem ilyenre, lehet, a sok alkohol miatt. Viszont ez egy privát buli volt, úgyhogy amúgy sem kell beszámolnom senkinek sem arról, hogy kivel táncolok, és kivel érzem jól magam. Emiliával jól vagyunk, múlt héten itt volt a TNT-koncerten is, ennyi.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek