Starity

Ma került a boltokba Andrea Corr új albuma

2011. május 30. 21:09   |   Szerző: _ToTo_

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Négy évet kellett várni Andrea Corr új lemezére. Az album speciális, duplalemezes kiadásban is kapható, melyhez DVD is jár. A korong interjúkat, klipeket, studiófelvételeket, koncertrészleteket és fotókat is tartalmaz.

hirdetés
Ma került a boltokba Andrea Corr új albuma

A Corrs indulása óta eltelt 16 év alatt több mint 30 millió lemez került eladásra. Azt gondolhatnánk, hogy már mindent tudunk Andrea Corr-ról. Az ébenfekete hajú gyönyörű énekesnő, kinek hangja kristálytiszta és végtelenül hajlékony, május 30-án új szólóalbummal jelentkezett.

Az új korong meghallgatása közben Andrea eddigi életműve teljesen más hangsúlyt kap. A lemez meglepően másnak és újszerűnek hat; az újjászületés jelző sem tekinthető túlzásnak ebben az esetben. Az új albummal Andrea megnyitotta kreativitásának tárházát, és felfedte rejtett kincseit, veleszületett tehetséget a lírikus történetek előadásához, és a hangot, mely a legkevésbé sem nevezhető unalmasnak vagy gyengécskének, hiszen sokkal közelebb áll egy igazi díva adottságaihoz. Mind a 11 dal Andrea zongoráján született meg, és olyan sokoldalúságról tesz tanúságot, amely egy modern művész esetén nagyon ritka.

„Számomra a zene mindig is sokkal inkább a zenéről szólt, mint az éneklésről – magyarázza. – Szeretem a történet köré épülő dalokat olyan előadóktól, mint Neil Young és Simon & Garfunkel, mert ezek a dalok elrepítenek különböző helyekre” – mondta Andrea.

Az album első kislemeze és klipje a Tinseltown In The Rain című dal lett.


Andrea Corr – Tinseltown In The Rain

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek