Starity

Thalía külön megköszönte a támogatást

2011. május 31. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a Twitteren is köszönetet mondott a saját és a családja nevében, amiért valamilyen formában mellette állnak az édesanyja tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála miatti nehéz pillanatokban.

hirdetés
Thalía külön megköszönte a támogatást

Három nappal édesanyja halála után az énekesnő ismét a nyilvánossághoz szólt Twitteren: Thalía ezennel külön köszönetét fejezte ki mindenkinek, akik mellette állnak a nehéz pillanatokban.

– En estos momentos de gran sufrimiento, quiero agradecer en mi nombre y el de mi familia, a todos aquellos que han estado presentes en diversas formas: en oración, en compañía, en respaldo, en pensamiento, en respeto y en apoyo; haciéndonos menos doloroso el fallecimiento de nuestra madre. Gracias a los medios por el cariño y el respeto que nos mostraron en estos días. Y pidiendo en unidad, sigamos contando con sus oraciones.

„Ezekben a nagy szenvedéssel teli pillanatokban, szeretnék köszönetet mondani a saját és a családom nevében, mindazoknak, akik valamilyen formában jelen voltak: imádságban, társaságban, támaszban, gondolatban, tiszteletben és segítségben; kevésbé fájdalmassá téve édesanyánk halálát. Köszönet a médiának a kedvességért és a tiszteletért, amit ezekben a napokban mutattak nekünk. S együttesen kérve, továbbra is számítsunk az imádságaikra.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek