Starity

Cassie szépségtippjei

2011. május 30. 21:09   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cassie elmesélte, hogy miket vesz fel ezen a nyáron, valamint említést tett készülő albumáról is.

hirdetés
Cassie szépségtippjei

Cassie mostanában a modellkedéssel foglalatoskodik, hiszen idén már két kampányban is szerepelt. Februárban részese lehetett az új Calvin Klein-kampánynak, Lara Stone, Ruby Aldridge, Abbey Lee Kershaw és Pixie Geldof mellett. Nemrég pedig Selita Ebanks és Solange Knowles mellett tündökölhetett a Carol's Daughter: Beauty in Diversity-reklámban.

A szép modell-énekesnő kész elárulni rajongóinak, hogyan tartja magát formában, és milyen divatot követ ezen a nyáron. „Nincs olyan stílus, amit követnék, szeretek egyedi stílusban öltözködni. Szerintem, ha egy ruhát valaki magabiztosan hord, és jól érzi magát benne, akkor jól áll neki, bárhogy is nézzen ki. Hogy mit hordok majd szívesen ezen a nyáron? A rövid, könnyű ruhákat, természetesen, s mindent, ami színes” – mesélte Cassie, majd elárulta, hogy mikor és hogyan sminkeli magát. „Mikor felébredek, megmosom az arcom, és a sminkemet mindig ahhoz igazítom, hogy milyen ruhát veszek fel, vagy hova megyek éppen. Például ha fotózásra megyek, szabadon hagyom az arcom, de ha találkozóra, akkor egy kis szempillaspirál és szájfény mindig kerül rám.”

Cassie az interjúban elmesélte azt is, hogy dolgozik a várva várt albumán, ami nyárra várható. Mikor megkérték, hogy bővebben meséljen a lemezről, csak azt válaszolta, hogy nem R&B és nem is hip-hop lesz, hanem valami igazán egyedi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek