Starity

James McAvoy leugrott egy épületről

2011. május 31. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vágy és vezeklés sztárja őrült módon jótékonykodik: még attól sem riadt vissza, hogy egy kórház tetejéről ugorjon le.

hirdetés
James McAvoy leugrott egy épületről

Érdekes hóbortjáról mesélt James McAvoy, a Wanted sztárja, aki Regis Philbinnel és Kelly Ripával osztotta meg élményeit a legutóbbi Live with Regis and Kelly című műsor keretében. A színész elárulta, imád jótékonykodni, s még attól sem riadt vissza, hogy leugorjon egy épület tetejéről egy jótékonysági akció keretében.

McAvoyt a Retrak nevű szervezet – mely arra összpontosít, hogy az utcákon élő gyermekek megtalálják a családjukat – hívta meg egy jótékonysági rendezvényre, melynek célja a figyelemfelkeltés volt. McAvoy azonban őrült módot választott: egy londoni kórház tetejéről – mely nagyjából 153 méter magas – a mélybe vetette magát, hogy felhívja a média figyelmét.

„Ez egy attrakció volt a nyilvánosság számára, hogy felhívjam a figyelmet a Retrakra. Szembeszálltam a világ legmagasabb kórházával, és sikerült. Be voltam tojva, de egyben jó móka is volt, és remek mód arra, hogy bevételt gyűjtsek a szervezetnek” – nyilatkozta James a hétfői műsorban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek